Gazte Sarea

Este Centrul de Informare pentru Tineret din cadrul Direcţiei pentru Muncă, Tineret şi Sport a Primăriei Durango. Este vorba despre un serviciu integral de asistenţă şi informare destinat tinerilor, astfel încât aceştia să poată decide asupra activităţilor pe care le consideră interesante şi să le poată încorpora în activitatea lor cotidiană.

Gazte Bizz

Ludoteka

La ludoteka oferă un spaţiu de schimburi și joc în care se desfășoară un ansamblu de activităţi care ajută și sprijină dezvoltarea identităţii , aptitudini sociale, autonomia și creativitatea fetelor , băieţilor și persoanelor tinere.

Haurgunea

Secţia infantilă este un loc de joacă și convieţuire pentru copii, în principiu între 2 și 5 ani. Se găsește în Landako Gunea și are acces liber.

Această iniţiativă se desfășoară la sfârșiturile de săptămână și în zilele de sărbătoare, din februarie până în mai, între orele 17.00- 20.00 (perioada de deschidere poate varia).

Programare: XHTML Utilizează foi de stil validate conform normativului CSS2 Pictogramă  pentru conformitate cu Nivelul AA al Direcţiilor de Acces pentru Conţinutul Web 1.0 del W3C-WAI Design accesibil: Eskura21